Üdvözöljük a Josephine szalon weboldalán!

Kedves Menyasszonyok, és Vendégeink!

A Josephine Szalon Pécs belvárosában vár minden kedves érdeklődőt!

A Josephine esküvői ruhaszalon kollekciója  egy haladó designt megvalósító, letisztult irányzatokkal, kifinomult, elegáns formákkal, exkluzív alapanyagokkal, valódi hangulatot tükröző színekkel  jellemezhető.

Fontos érték a kifogástalan minőség, és a maximális igényesség.

Világmárkák legújabb modelljeivel várjuk a menyasszonyokat. A szalonban   Mori Lee  látványos kollekciója, Ronald Joyce, a luxus világába repít, Victoria Jane káprázatos ruhái, a dán Lilly, a légiesen könnyed, és MGNY, extravagáns, nőies kollekciójának legszebb darabjai várnak Benneteket!

Úgy gondolom, hogy a siker kulcsa a szakmai hozzáértésben, és a vevőközpontú, haladó design trendeket maximálisan követő, modern üzleti  elvekkel vezetett cégben rejlik.  Ezekkel a gondolatokkal alapítottam 2006-ban a Josephine Szalon-t, melyben önállóan maximális szakmaisággal tudom megvalósítani terveimet.

A Szalon Pécs frekventált pontján, a belvárosban található, saját vendégparkolóval.

Kellemes, egyedi ízlésvilágot, kreativitást  sugárzó környezetben próbálhatjátok fel menyasszonyi öltözékeinket, a mirror room nyugodt világában.

A Szalonban működő varrodánk, és kitűnő szakembercsapatunk által  a szükséges alakítások, vagy az egyedi elképzelések megvalósítása sem okoz problémát. Alapanyag választékunk igazán különleges, így könnyedén valósítjuk meg az egyéni kívánságokat. Személyes tervezés előzi meg a ruhák készítését,  ettől valóban egyediek, és  kiváló minőséggel készülnek. A jó hangulatban zajló ruhapróbák során mindig öröm számunkra, amikor a ruha megérinti viselője lelkét, „szólva”, hogy a jeles nap méltó kiegészítője lehet, hangsúlyozva viselője nőies megjelenését.

Weboldalunkon ízelítőt kínálunk elbűvölő modelljeinkből, áttekintéséhez kellemes időtöltést kívánunk!

A menüpontok alatt részletesen megtekinthető kollekciónk!

Bízom a mielőbbi találkozásban:

Helbich Erika

Szalonvezető

Tulajdonos